Reeds 20 jaar specialist 
in houten vloeren…

0475 47 05 62

Parketvloeren van Lalegno en Floorhouse

Voor uw parketvloeren in Kruibeke en omgeving wilt u topkwaliteit. Daar kan Jimmy De Ryck voor zorgen. Hij werkt met parketvloeren van de topmerken Lalegno en Floorhouse: het beste van het beste én een ruim assortiment.

Lalegno en Floorhouse

Waarom werken wij precies met Lalegno en Floorhouse? Hun parket heeft heel wat unieke eigenschappen, zoals u hieronder kunt lezen.

  • Edelhout: toplaag bestaat uit vakkundig geselecteerd edelhout. De extra dikte zorgt ervoor dat het parket kan worden geschuurd en opnieuw kan worden afgewerkt.
  • Milieuvriendelijk: verstevigingslaag bestaat uit snelgroeiend hout, waarmee het milieu wordt gespaard. En toch kan u van een warme, houten vloer genieten.
  • Stabiliteit: meerlagenstructuur voor meer stabiliteit dan bij een massieve vloer. Daardoor is het ook gemakkelijker om vloerverwarming te integreren.
  • Ruime keuze: diverse houtsoorten, maten en afwerkingen.Zo vindt u ongetwijfeld de vloer die bij uw woning of bedrijf past.

Contacteer ons vandaag nog

Hebt u renovatie- en/of bouwplannen? Kies dan voor de juiste vloerbedekking. Uw vloer is een belangrijk sfeerelement en een blikvanger in huis. Jimmy De Ryck geeft u graag wat meer uitleg over zijn oplossingen voor uw parket. Neem contact met ons op.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren

Parketvloeren Jimmy De Ryck

Mandenmakerslaan 1
9150 Bazel (Kruibeke) - Belgiƫ

Gsm: 0475 47 05 62
info@parketvloerenderyck.be
BTW BE 0646.827.672

BATIBOUW+ PARTNER